Je eigen designer & web developer voor een prikkie

Iedere professional is ergens anders goed in. Laat het maken van designs of web development daarom maar aan ons over. Dan kun jij je energie gebruiken voor zaken waar jij echt goed in bent.

Hier moet je een Alt test plaatsen

Wat wij voor JOU Betekenen

Wil je het altijd al een keer goed aanpakken, maar heb je nooit de kans gehad of dacht je dat de kosten veel te hoog waren? Wij lagen er 's avonds ook wakker van en hebben de oplossing voor je gevonden! Gewoon een pakket waar alles, maar dan ook echt ALLES in zit! Wij ondersteunen jou een paar uur in de maand in alles wat met ons vakgebied te maken heeft. Zoals de onderstaande diensten:

drukwerk

Ontwerpen van drukwerk

De juiste vormgever zal de identiteit van jouw bedrijf én de boodschap succesvol uitzenden en jou een trots gevoel geven. Door samen te werken maken wij de juiste designs voor drukwerk of andere uitingen.

563658-PL2K3J-655-1024x683.jpg

Website/Webshop onderhoud

WO Lease combineert stijl en geavanceerde technologie om jouw super toffe website of webshop te verbeteren en het uiterste eruit te halen.

tv-slide2

NarrowCasting

Een nieuwe moderne manier die klanten aanspreekt middels informatie op een beeldscherm. Deze kan geheel naar eigen wens ingericht worden.

Onlinemarketing

Zoekoptimalisatie (SEO)

Verlang je meer van je website, is de omzet aan de lage kant en kun je wel een boost gebruiken? Wij helpen je bij het bepalen van de juiste strategie en zorgen voor een optimale inzet van diverse online marketing kanalen en zoekwoorden.

googlebanner

Online Marketing (Adwords)

Maak je producten/diensten beter vindbaar door te adverteren met Google Adwords. Of je nu nieuwe website bezoekers wil werven, meer online verkopen wil genereren, klanten naar je wil laten bellen of klanten wil laten terugkeren: AdWords kan jou helpen!

facebook

Social Media Onderhoud

Door je bedrijfspagina’s te laten onderhouden haal je wél het rendement uit social media, zonder dat je daar kostbare tijd aan hoeft te besteden. Ook wordt alles opgemaakt in jouw huisstijl en komt jouw boodschap duidelijk over.

Wij creëren het Wo(w) Effect

Jij bent & blijft de koning, bij ons ben jij de belangrijkste en daarom steken wij veel tijd en energie in onze service.
Denk hierbij aan een razendsnelle website of de coolste TV Reclame bij jou in de winkel of kantoorruimte.

Wij zullen er alles aan doen om de identiteit van jouw bedrijf en de boodschap succesvol uit te zenden en jou een trots gevoel te geven. Door samen te werken kunnen wij jouw huisstijl ontwerpen en onderhouden.

Snelle service en goede kwaliteit. Het zijn de waarden waar we bij WO Lease heilig in geloven. Ben je niet tevreden? Dan kun je gewoon maandelijks opzeggen, geen gezeik!

WO Lease zelf ook een paar webshops heeft draaien, dus dat we niet alleen maar kunnen designen en developen, maar we ook advies kunnen geven. We weten namelijk (bijna) altijd wel een oplossing!

Het ontwerp van het drukwerk zit zeker in de prijs! Wil je ook het echte printwerk in je handen hebben? Dan kunnen wij dit tegen meerprijs ook voor je regelen!

Bloemisten de Eeuwige Lente

Marjon Daalhuizen
Wij zijn al jaren tevreden over WO Lease, zij hebben onze nieuwe website gebouwd en doen daar ook de maandelijkse onderhoud van ook helpen ze ons met regelmaat wanneer wij iets nodig hebben qua drukwerk. Reageren snel en altijd vriendelijk contact.

Mobian B.V.

Maaike van der Kroon
Strakke deadlines daar houd WO Lease zich altijd aan. Wij werken al een paar jaar samen met WO Lease erg prettig en een goed proces. De designs die worden aangeleverd zijn van professioneel kwaliteit. Wij van Mobian kunnen de jongens van WO Lease alleen maar aanbevelen.

Centrum Ronde van Vlaanderen

Marian Dedecker
Op zoek naar een goede webdesigners? Zoek niet verder. Dankzij Dylan en Bart hebben wij een prachtige website met een goed functionerende Google Adwords campagne en implementatie van een webshop gekoppeld aan onze leverancier. Hebben tot nu toe nergens anders zo'n goede prijs kwaliteit verhouding gezien. Of ik WO Lease zou aanraden bij andere? Dat zeker!!

Flexpedia

Arne Lont
Sinds 2017 werken wij samen met de heren van WOLEASE. Ze zijn flexibel, transparant en denken écht met je mee om je online marketing en branding naar een hoger niveau te krijgen. Met hun antwoordsnelheid is gewoon fijn samenwerken. Op naar een langdurige samenwerking!

Wat kost dat nou?

Een alleskunner voor een Meier, zo zeggen wij het! Je betaalt €100,-  in de maand voor 4 uur aan werkzaamheden die wij voor jou verrichten. Dat kan bijvoorbeeld zijn: social media onderhoud, Tv reclame en 1 of 2 posters in de maand en ga zo maar door.

Bij een normale Webdesigner of Grafisch Vormgever ligt het bedrag tussen de €50 a €100 per uur. Dus bij ons betaal je echt een Prikkie!

Nog niet overtuigd?
Vraag hier jouw Gratis WO Box aan

Binnen 5 werkdagen ontvang je een WO Box waarin we jou overtuigen doormiddel van onze creatieve ontwerpen
die wij voor jouw bedrijf ontworpen hebben. Denk hierbij aan een visitekaartje, flyer, Social Media Post & eventueel een landingspagina
ontwerp van jouw website met verbeteringspunten!

  Bedrijfsnaam
  Naam
  Achternaam
  Email
  Telefoonnummer
  Adres
  Website
  Extra vragen?