Sportbh.nl

Maatwerk webshop gebouwd in WordPress

Over dit project

Goed passende en mooie lingerie is de basis voor iedere stijlvolle outfit. Een setje moet comfortabel dragen en van goede kwaliteit zijn. De lingerie-collectie van Sporthb.nl bestaat onder andere uit: Elomi lingerie, Anita lingerie en Maternity, Freya lingerie, Fantasie lingerie, Ulla lingerie en Wacoal lingerie.

Bij Sportbh.nl kun je terecht voor verschillende lingerieproducten zoals: bralette, balconette bh’s, push up bh’s, beugel- en beugelloze bh’s. Dit uitgebreide assortiment bestaat uit grote en kleine maten bh’s, voor alle gelegenheden.

sportbhcase-1-scaled-ooolyrm92tbnncx2mf0srkm384hkrx7gok5lkqzi0w

Sportbh.nl

Maatwerk webshop gebouwd in WordPress

sportbhcase-1-scaled-ooolyrm92tbnncx2mf0srkm384hkrx7gok5lkqzi0w

Over dit project

Hoe heerlijk zou het zijn als jij je als ondernemer bezig kunt houden met hetgeen waar jij goed in bent? Lekker, het juridische werkgeverschap uitbesteden aan mensen die het naadje van de kous weten. Hier komt Flexpedia om de hoek zeilen. Zij worden intens gelukkig van een strak geregelde payroll!

Samen met Flexpedia hebben wij een website ontwikkeld met de insteek “OUT OF THE BOX”. Met gecombineerde stijl en geavanceerde technologie is er een gruwelijke website ontwikkeld met split content wat je nog bijna nergens ziet! Daarbij hebben wij ook de gehele huisstijl aangepakt!

Laat je inspireren

Bekijk onze andere cases

Shopping Basket