Case

Bibliotheek IJmond Noord

Van website tot interieur. WO Lease fixed het

Vernieuwde bibliotheek

De Bibliotheek in IJmond Noord is geheel gerenoveerd van vloer tot plafond. En daar mochten wij onze creativiteit in los laten gaan. Van het ontwerp van een tas, prachtige visuals aan de muur tot een plattegrond om alle boekenwurmen wegwijs te maken in de bibliotheek.

Visuals voor de bibliotheek
Schetsen voor de bibliotheek
Van a tot z

Van schets naar ontwerp

Om beter beeld te krijgen van de ruimtes zijn er eerst schetsen gemaakt in een 3D-tekenprogramma. Zo kon er beter bepaald worden op welke hoogte de visuals goed zichtbaar zijn en welk formaat daar het beste bij past. Aan de hand hiervan ontstond er een duidelijk beeld van de benodigde visuals en zijn wij aan de slag gegaan met het ontwerpen.

Van a tot z

Ontwerpen komen tot leven

Naast het ontwerp, mochten wij ook het drukwerk en de plaatsing van de visuals verzorgen. Een week lang is er hard gewerkt om de visuals op de juiste manier geplaatst te krijgen. Het resultaat is super, wij zijn trots. Ben je benieuwd naar het resultaat? Bekijk hieronder de aftermovie.

WO lease aan het werk bij de Bibliotheek

Bibliotheek IJmond Noord - Jaarverslag 2021

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum semper dui nunc, nec porttitor eros facilisis fringilla. Proin dignissim tincidunt ante, vel congue enim hendrerit ut. Vivamus nisl enim, rhoncus eu pulvinar sit amet, sollicitudin sed lorem. Quisque sodales nisi ligula, viverra consequat lorem ullamcorper ut. Vivamus bibendum venenatis tincidunt. Proin in felis eget lorem tempus varius. Pellentesque sit amet metus tellus. Donec mattis odio ac ligula dapibus luctus. Cras lobortis turpis vitae orci euismod, vitae ullamcorper ex porttitor. Suspendisse potenti.

Bedrijf

Geleverde diensten

Datum

Maand 2022

Intresse in zo’n project?

* Dit veld is verplicht.
Laat je inspireren

Bekijk onze andere cases

Para Mi

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam quis vestibulum arcu. Quisque porta neque.

Room70

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam quis vestibulum arcu. Quisque porta neque.

Koestert

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam quis vestibulum arcu. Quisque porta neque.