Case

Norah

Trendy en Betaalbare Damesmode in Nederland

Norah is een Nederlandse winkelketen die trendy en betaalbare dameskleding en accessoires aanbiedt. Ze hebben een breed scala aan stijlen en maten om aan de behoeften van vrouwen van alle leeftijden te voldoen. Met locaties in verschillende steden en winkelcentra in Nederland, is Norah een populaire bestemming voor modebewuste vrouwen die op zoek zijn naar kwaliteitskleding tegen redelijke prijzen.

Stoepbord

New Arrivels

We hebben voor Norah meerdere stoepborden ontworpen om bijvoorbeeld hun ‘New Arrivals’ te presenteren. Dit opvallende bord trekt de aandacht van voorbijgangers en nodigt hen uit om de nieuwste collectie te ontdekken.

Magazine

Altijd In Stijl

We hebben een aantal magazines ontworpen voor Norah om hun nieuwste collecties en modetrends te presenteren. Deze magazines zijn een handige manier om klanten op de hoogte te houden en te inspireren.

Webbanners

Ontdek het met Onze Webbanners

Ook hebben we voor Norah aantrekkelijke webbanners gemaakt. Deze dynamische banners zijn ontworpen om de aandacht van online bezoekers te trekken en hen te informeren over de nieuwste aanbiedingen, collecties en promoties van Norah. Ze zijn een effectieve manier om het online merkbereik te vergroten en klanten te betrekken bij de laatste modetrends en aanbiedingen.

nieuwsbrief

Ontdek de Laatste Norah-Mode

Na een aankoop bij Norah ontvang je e-mails die de nieuwste artikelen tonen. Wij hebben meerdere ontwerpen verzorgd voor deze e-mailcampagnes, zodat klanten altijd op de hoogte blijven van de laatste Norah-mode.

Google banners

Kortingen en meer

We hebben deze Google-banners met plezier ontworpen om Norah onder de aandacht te brengen van mensen die Google gebruiken. Dit helpt Norah om meer gebruikers aan te trekken. In deze Google-banners kun je bijvoorbeeld zien dat Norah vriendinnendag korting aanbiedt.

WO Lease veranderd naar Brandmates!

In de afgelopen jaren zijn we gegroeid van 2 naar 4 toppers. Zijn wij enorm gegroeid door de overname van Kwee IT & 123webidee en natuurlijk door de uitbreiding van onze diensten. We doen nu niet alleen maar even een website bouwen, maar veel meer! Het ontwikkelen van websites en webshops geheel met een eigen design, het opmaken van folders, brochures en het leveren van klein en groot drukwerk. Maar ook het leveren van Signing denk aan auto’s, kantoorpanden etc. Daarbij is hier laatst een nieuwe dienst bijgekomen namelijk Linkdbuilding.

De grenzen van WO Lease zijn daarmee bereikt. Om eerlijk te zijn: “De leasemaatschappij was er klaar mee”

Daarom hebben wij besloten om verder te gaan onder de nieuwe naam; Brandmates. Jouw maten voor creatieve werkzaamheden rondom jouw brand.

Tot snel
Team Brandmates
Dylan, Bart, Elaine & Esmae