Over ons

Specialist in het maken van unieke websites

Wij zijn WO Lease

Wij van WO Lease (Bart & Dylan) merkten dat bedrijven, met name uit het midden en klein segment, vaak niet goed in hun online behoeften werden voorzien.

Wij zagen de mogelijkheid om mede-ondernemers daarin te ontzorgen door hen een praktische basis te geven van waaruit ze effectief en efficiënt konden communiceren met hun doelgroepen.

WO Lease wil de tofste digitale zaken met impact ontwikkelen. Hierdoor nemen zij online vraagstukken voor hun klanten uit handen. WO Lease als online department. Geen gedoe, alles is mogelijk.

Top quality

Omdat wij aandacht hebben voor de allerkleinste details zijn wij bekend om onze operationele kracht. Goed, snel, niet duur: hierin willen wij onszelf en onze producten continu blijven verbeteren. Wij willen nooit tevreden zijn.

Friendship

Wij kunnen en willen alleen met mensen werken als het zakelijk contact ook persoonlijk is, als er een klik is. Want alleen binnen een loyale relatie gebaseerd op vertrouwen kan er een vruchtbare co-creatie zijn.

Gut feeling

We trust our instinct. Our gut feeling. Wij geloven in een uiterst persoonlijke en hands- on manier van samenwerken. Net als onze klanten zijn we wars van ingewikkelde dure strategie. Korte lijnen, snel denken en vooral veel doen.

We Keep It Simple

Onze Building Blocks vormen voor onze klanten hun digitale backbone. Het fundament voor hun organisatie en marketing. Wij zullen hen daarom nooit teleurstellen. Het vertrouwen wat wij vragen van de Ideale Klant brengt een enorme verantwoordelijkheid met zich mee. En die voelen wij.

Vertrouwen is alles

Wat je van ons kan verwachten

Ondernemers die geloven dat zij digitale vraagstukken beter kunnen uitbesteden. Aan jonge gasten die dit als geen ander beheersen. Die. Dat zijn onze Ideale Klanten.

Die open willen samenwerken en vertrouwen op de expertise van WOLZ. Ideale Klanten zijn klanten die kiezen voor Next Level samenwerken. Wij maken dankbaar gebruik van elkaars kennis en vertrouwen op elkaars expertise. Klanten die letterlijk en figuurlijk op ons willen bouwen.

Even kennis maken

De creatieve machines die alles doen om jou blij te maken!

Bart Leegwater

Eigenaar / Webdeveloper

Dylan Bruin

Eigenaar / Grafisch Vormgever

Elaine Bouhof

Allround Medewerker Web & Design

Esmae Grapendaal

Allround Medewerker Web & Design

Gewoon het WO(w) effect creëren!

Klanten die jou voor gingen

WO Lease veranderd naar Brandmates!

In de afgelopen jaren zijn we gegroeid van 2 naar 4 toppers. Zijn wij enorm gegroeid door de overname van Kwee IT & 123webidee en natuurlijk door de uitbreiding van onze diensten. We doen nu niet alleen maar even een website bouwen, maar veel meer! Het ontwikkelen van websites en webshops geheel met een eigen design, het opmaken van folders, brochures en het leveren van klein en groot drukwerk. Maar ook het leveren van Signing denk aan auto’s, kantoorpanden etc. Daarbij is hier laatst een nieuwe dienst bijgekomen namelijk Linkdbuilding.

De grenzen van WO Lease zijn daarmee bereikt. Om eerlijk te zijn: “De leasemaatschappij was er klaar mee”

Daarom hebben wij besloten om verder te gaan onder de nieuwe naam; Brandmates. Jouw maten voor creatieve werkzaamheden rondom jouw brand.

Tot snel
Team Brandmates
Dylan, Bart, Elaine & Esmae