Maak je al gebruik van de e-mailmarketing software van Mailchimp? Het is het populairste e-mailmarketing platform voor bedrijven van alle soorten en maten. Het grote voordeel van deze WooCommerce plugin is dat je de funties kunt integreren in je WooCommerce webshop.

MailChimp is een geweldig programma om te gebruiken als je wilt beginnen met E-mailmarketing. Door de eenvoudige opzet van Mailchimp heb je geen technische kennis nodig en kun je in een mum van tijd nieuwsbrieven versturen naar je nieuwsbrief abonnees.

Daarnaast heeft Mailchimp als voordeel dat ze niet heel moeilijk doen over het importeren van nieuwsbrief abonnees. Mocht je dus al een lijst hebben dan kun je die eenvoudig importeren zonder dat de abonnees nog een keer akkoord moeten geven.

Zo kun je klanten automatisch toevoegen aan mailinglijsten en specifieke interessegroepen. Op deze manier kun je doelgroepspecifieke e-mails versturen met productsuggesties of aanbiedingen.

WO Lease veranderd naar Brandmates!

In de afgelopen jaren zijn we gegroeid van 2 naar 4 toppers. Zijn wij enorm gegroeid door de overname van Kwee IT & 123webidee en natuurlijk door de uitbreiding van onze diensten. We doen nu niet alleen maar even een website bouwen, maar veel meer! Het ontwikkelen van websites en webshops geheel met een eigen design, het opmaken van folders, brochures en het leveren van klein en groot drukwerk. Maar ook het leveren van Signing denk aan auto’s, kantoorpanden etc. Daarbij is hier laatst een nieuwe dienst bijgekomen namelijk Linkdbuilding.

De grenzen van WO Lease zijn daarmee bereikt. Om eerlijk te zijn: “De leasemaatschappij was er klaar mee”

Daarom hebben wij besloten om verder te gaan onder de nieuwe naam; Brandmates. Jouw maten voor creatieve werkzaamheden rondom jouw brand.

Tot snel
Team Brandmates
Dylan, Bart, Elaine & Esmae