Onze trotse klanten

meer dan 100+ tevreden klanten

Klanten waar we tots op zijn

Hoe heerlijk is het als je voor zulke verschillende ondernemers aan de slag kunt gaan en bezig kunt zijn waar je echt goed in bent. Bij ieder van onze klanten proberen wij tot het naadje gaan om het WO(w) effect te creëren! WO Lease groeit zo snel met nieuwe ondernemers die wij mogen assisteren dat geen eens al onze klanten erop staan!

onze tevreden klanten

Wat onze klanten zeggen

WO Lease veranderd naar Brandmates!

In de afgelopen jaren zijn we gegroeid van 2 naar 4 toppers. Zijn wij enorm gegroeid door de overname van Kwee IT & 123webidee en natuurlijk door de uitbreiding van onze diensten. We doen nu niet alleen maar even een website bouwen, maar veel meer! Het ontwikkelen van websites en webshops geheel met een eigen design, het opmaken van folders, brochures en het leveren van klein en groot drukwerk. Maar ook het leveren van Signing denk aan auto’s, kantoorpanden etc. Daarbij is hier laatst een nieuwe dienst bijgekomen namelijk Linkdbuilding.

De grenzen van WO Lease zijn daarmee bereikt. Om eerlijk te zijn: “De leasemaatschappij was er klaar mee”

Daarom hebben wij besloten om verder te gaan onder de nieuwe naam; Brandmates. Jouw maten voor creatieve werkzaamheden rondom jouw brand.

Tot snel
Team Brandmates
Dylan, Bart, Elaine & Esmae