Zakelijke Telefonie
zo geregeld met Rinkel!

Switch van vast naar mobiel. Van privé naar zakelijk. Van 06 naar 0251!

Zo werkt de Vast op mobiel oplossing van Rinkel:
vaste telefonie op je mobiel zonder gedoe.
Jij bent in controle over je telefonie.

Zo werkt de Vast op mobiel oplossing van Rinkel: Vaste telefonie op je mobiel zonder gedoe. Jij bent in controle over je telefonie.

Met Rinkel sta je je klanten vanaf de eerste seconde professioneel te woord. Op het door jou gekozen telefoonnummer ben je direct bereikbaar op je mobiele telefoon. Zodat jij je kunt focussen op datgene wat voor jou écht belangrijk is: klanten binnen halen!

Want met een vast telefoonnummer oog je niet alleen groter en professioneler: je bent het ook!

We hebben namelijk vele functies in onze telefonie-oplossing gebouwd waar jij direct profijt van hebt: een keuzemenu, zakelijke voicemail, gespreksopname, openingstijden en een antwoordservice en meer.

Vanaf €4,99 per maand

Houd zakelijk en privé gescheiden

Zo houd je zakelijk en privé eenvoudig gescheiden en geniet je van alle voordelen die een grote onderneming ook heeft. Voor een fractie van de prijs én altijd maandelijks opzegbaar.

Een professionele telefooncentrale op je mobiel. Dé oplossing voor startups, IT-bedrijven, adviesbureaus, (marketing) agencies en meer!

WO Lease veranderd naar Brandmates!

In de afgelopen jaren zijn we gegroeid van 2 naar 4 toppers. Zijn wij enorm gegroeid door de overname van Kwee IT & 123webidee en natuurlijk door de uitbreiding van onze diensten. We doen nu niet alleen maar even een website bouwen, maar veel meer! Het ontwikkelen van websites en webshops geheel met een eigen design, het opmaken van folders, brochures en het leveren van klein en groot drukwerk. Maar ook het leveren van Signing denk aan auto’s, kantoorpanden etc. Daarbij is hier laatst een nieuwe dienst bijgekomen namelijk Linkdbuilding.

De grenzen van WO Lease zijn daarmee bereikt. Om eerlijk te zijn: “De leasemaatschappij was er klaar mee”

Daarom hebben wij besloten om verder te gaan onder de nieuwe naam; Brandmates. Jouw maten voor creatieve werkzaamheden rondom jouw brand.

Tot snel
Team Brandmates
Dylan, Bart, Elaine & Esmae