Case

023Camperhuren

Huur voordelig & snel!

Unieke camper huren in Haarlem en omstreken

Vakantie! Altijd een heerlijke tijd om de dagelijkse beslommeringen even te vergeten en de accu weer opnieuw op te laden. Er zijn vele manieren om op vakantie te gaan, maar wat te denken van het huren van een camper? Zodra je instapt, de motor start en wegrijdt heb je vakantie. Het geeft een ultiem gevoel van vrijheid en niet gebonden zijn. En waar naar toe? In principe heel Europa. Als je op een leuke plek komt kan je blijven en bevalt het niet of je hebt het gezien, dan ga je weer verder. Er zijn talloze camper-overnachtingsplaatsen waar je veilig en tegen een geringe vergoeding kunt staan en waar je ook kan profiteren van diverse voorzieningen.

Webshop

Wil je een camper huren in Noord-Holland, dan wel Haarlem en omstreken, dan ben je bij 023camperhuren.nl precies aan het juiste adres. Hun hebben mooie campers voor je klaar staan. Of het nu gaat om een 2 persoons camper een 4 persoons camper of een 6 persoons familiecamper, bij 023camperhuren.nl krijg je altijd kwaliteit. Ze doen er alles aan om je een onbezorgde vakantie tegemoet te laten gaan.

WO Lease heeft een reservering webshop gebouwd waarbij het gemakkelijk is om voor een periode een camper te huren. Gewoon duidelijk en overzichtelijk waarbij 023camperhuren.nl op een gemakkelijke manier een overzicht heeft wanneer hun campers verhuurd zijn. Zo zit er ook een aanbetaling functie in en krijgt de consument netjes een eindfactuur voor dat de camper opgehaald wordt.

Bedrijf

Geleverde diensten

Interesse in zo’n project?

Ontdek de eindeloze mogelijkheden die we te bieden hebben. Samen creëren we de ideale omgeving voor jouw succes.

* Dit veld is verplicht.
Laat je inspireren

Bekijk onze andere cases

Danerolles

Een ontbijtje op bed, heerlijke brunch of gewoon een verwenmoment! Met Danerolles beleef je fijne momenten!

DekaTuin

Natuurliefhebbers en tuiniers vinden bij Deka Tuin alles voor hun tuin. Neem een kijkje op de webshop!

Flexpedia

Helpt mensen aan een toffe job en bieden ondernemers extra handen, HR services en backoffice software om te shinen.

WO Lease veranderd naar Brandmates!

In de afgelopen jaren zijn we gegroeid van 2 naar 4 toppers. Zijn wij enorm gegroeid door de overname van Kwee IT & 123webidee en natuurlijk door de uitbreiding van onze diensten. We doen nu niet alleen maar even een website bouwen, maar veel meer! Het ontwikkelen van websites en webshops geheel met een eigen design, het opmaken van folders, brochures en het leveren van klein en groot drukwerk. Maar ook het leveren van Signing denk aan auto’s, kantoorpanden etc. Daarbij is hier laatst een nieuwe dienst bijgekomen namelijk Linkdbuilding.

De grenzen van WO Lease zijn daarmee bereikt. Om eerlijk te zijn: “De leasemaatschappij was er klaar mee”

Daarom hebben wij besloten om verder te gaan onder de nieuwe naam; Brandmates. Jouw maten voor creatieve werkzaamheden rondom jouw brand.

Tot snel
Team Brandmates
Dylan, Bart, Elaine & Esmae