Case

DekaTuin

alles voor jouw tuin

Ontdek de Groene Oase

Natuurliefhebbers en tuiniers vinden bij Deka Tuin alles voor hun tuin. Met bloemen, planten, tuinbenodigdheden en meubels, bieden ze alles om je tuin mooier te maken. Met meerdere winkels in Nederland en deskundig advies, is Deka Tuin de plek voor groene vingers. Ontdek de wereld van tuinieren bij Deka Tuin en maak van je tuin een oase van schoonheid.

De Tuin van Mogelijkheden

Ontdek DekaTuin's Webshop!

In samenwerking met Creative Formula hebben wij de webshop van DekaTuin gebouwd en gekoppeld aan hun kassa/voorraadsysteem. Ontdek en bestel moeiteloos al hun 25.000 producten voor jouw tuin.

Bedrijf

Geleverde diensten

Interesse in zo’n project?

Ontdek de eindeloze mogelijkheden die we te bieden hebben. Samen creëren we de ideale omgeving voor jouw succes.

* Dit veld is verplicht.
Laat je inspireren

Bekijk onze andere cases

Danerolles

Een ontbijtje op bed, heerlijke brunch of gewoon een verwenmoment! Met Danerolles beleef je fijne momenten!

Flexpedia

Helpt mensen aan een toffe job en bieden ondernemers extra handen, HR services en backoffice software om te shinen.

Norah

Norah is dé Nederlandse winkelketen die je moet kennen voor een onweerstaanbare combinatie van trendy dameskleding en betaalbare accessoires.

WO Lease veranderd naar Brandmates!

In de afgelopen jaren zijn we gegroeid van 2 naar 4 toppers. Zijn wij enorm gegroeid door de overname van Kwee IT & 123webidee en natuurlijk door de uitbreiding van onze diensten. We doen nu niet alleen maar even een website bouwen, maar veel meer! Het ontwikkelen van websites en webshops geheel met een eigen design, het opmaken van folders, brochures en het leveren van klein en groot drukwerk. Maar ook het leveren van Signing denk aan auto’s, kantoorpanden etc. Daarbij is hier laatst een nieuwe dienst bijgekomen namelijk Linkdbuilding.

De grenzen van WO Lease zijn daarmee bereikt. Om eerlijk te zijn: “De leasemaatschappij was er klaar mee”

Daarom hebben wij besloten om verder te gaan onder de nieuwe naam; Brandmates. Jouw maten voor creatieve werkzaamheden rondom jouw brand.

Tot snel
Team Brandmates
Dylan, Bart, Elaine & Esmae