Het anders willen doen dan de gevestigde orde

Flexpedia helpt mensen aan een toffe job en bieden ondernemers extra handen, HR services en backoffice software om te shinen. Flexpedia is een innovatieve club met het hart op de juiste plaats. Ze investeren volop in hun software en superservices die ze integreren in hun diensten.

The secret power of stickers

SPOT ON bestickering bij Flexpedia!

Omdat beelden meer zeggen dan woorden hebben wij een video gemaakt van onze werkzaamheden. Namelijk het gehele pand is voorzien van verschillende bestickering geheel opgemaakt met hun eigen quotes en in hun eigen huisstijl.

Mensen blij maken dat is wat Flexpedia doet!

Een kennisbank waar je u tegen zegt

Flexpedia was op zoek naar een nieuwe website die samenkomt met hun kennis. Hiervoor hebben we samen met het marketingteam van Flexpedia een eigen kennisbank ontwikkeld geheel in de stijl van Flexpedia. Koppelingen zoals Activecampaign voor het downloaden van hun eigen whitepapers, daarbij heeft flexpedia.nl een snelheid van 95+ in google sitespeed!

Drukwerk, drukwerk en nog eens drukwerk.

Designs waar je WO(W) tegen zegt.

Van het opmaken van Flex icoontjes tot het bedrukken van folders of zitzakken alles komt voorbij bij Flexpedia. Daarom vinden wij ons werk ook zo leuk gewoon allerlei designs opmaken van groot tot klein en alles geheel in de stijl van Flexpedia.

Software & services van Flexpedia.

Fullservice Backoffice Platform - Paydia

Met Paydia software en services verloon je jouw uitzendkrachten over je eigen loonheffingsnummer. De omzet komt direct in je eigen organisatie en gaat over jouw boeken. Compliant uitgevoerd door specialisten. Paydia verlost jou van gedoe waardoor jij je volledig kunt focussen om klanten en kandidaten. Paydia software en services regelt de volledige backoffice strak en compliant. Met de zekerheid dat de omzet direct over jouw eigen boeken gaat.

Flexpedia was opzoek naar een website waarbij uitzendbureau’s op een fijne manier kennismaken met Paydia. Eigenlijk een beetje op de “Apple” manier, lekker futuristisch maar wel overzichtelijk. Simpel om een demo aan te vragen en ook nog eens meertalig voor de buitenlandse klanten.

Het team waarmee wij jou blij maken.

Word jij de nieuwe collega van Flexpedia?

Je zult het zelf misschien ook wel merken er is gewoon een personeels te kort overal. Daarom wilde Flexpedia een werkenbij website waardoor het voor de recruiter nog makkelijker wordt om personeel te werven. En natuurlijk ook weer geheel in de stijl van Flexpedia gebouwd.

Bedrijf

Geleverde diensten

Interesse in zo’n project?

Ontdek de eindeloze mogelijkheden die we te bieden hebben. Samen creëren we de ideale omgeving voor jouw succes.

* Dit veld is verplicht.
Laat je inspireren

Bekijk onze andere cases

Para Mi

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Para Mi

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Para Mi

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

WO Lease veranderd naar Brandmates!

In de afgelopen jaren zijn we gegroeid van 2 naar 4 toppers. Zijn wij enorm gegroeid door de overname van Kwee IT & 123webidee en natuurlijk door de uitbreiding van onze diensten. We doen nu niet alleen maar even een website bouwen, maar veel meer! Het ontwikkelen van websites en webshops geheel met een eigen design, het opmaken van folders, brochures en het leveren van klein en groot drukwerk. Maar ook het leveren van Signing denk aan auto’s, kantoorpanden etc. Daarbij is hier laatst een nieuwe dienst bijgekomen namelijk Linkdbuilding.

De grenzen van WO Lease zijn daarmee bereikt. Om eerlijk te zijn: “De leasemaatschappij was er klaar mee”

Daarom hebben wij besloten om verder te gaan onder de nieuwe naam; Brandmates. Jouw maten voor creatieve werkzaamheden rondom jouw brand.

Tot snel
Team Brandmates
Dylan, Bart, Elaine & Esmae