Case

Base Level

Logo ontwikkeling

van schetsen...

Bij het maken van het logo voor Base Level beginnen we met ideeën op papier of de computer. We tekenen verschillende ontwerpen om te zien wat past bij Base Level. Deze ideeën helpen ons en de klant om te bedenken hoe het uiteindelijke logo eruit moet zien. Het helpt hen ook om suggesties te krijgen voordat wij het definitieve logo maken, dat het merk Base Level zal vertegenwoordigen.

logo ontwikkeling

...tot eindresultaat

Het eindresultaat van het Base Level-logo is het definitieve ontwerp dat wordt gebruikt om Base Level te vertegenwoordigen. Nadat we verschillende ideeën hebben verkend en feedback hebben verzameld, creërde we het uiteindelijke logo. Dit is het beeld dat mensen herkennen als ze aan Base Level denken. Het logo is zorgvuldig ontworpen en bevat alle elementen die de identiteit van Base Level weerspiegelen. 

Van a tot z

Styleguides tot Folders

We hebben met plezier een handleiding gemaakt voor het Base Level-logo. Ook hebben we een mooi lookbook gemaakt waarin de producten van Base Level te bewonderen zijn. Met de handleiding zorgen we ervoor dat het logo er altijd goed uitziet. En in het lookbook laten we met trots zien hoe de producten van Base Level eruitzien, zodat iedereen ervan kan genieten.

Bedrijf

Geleverde diensten

Interesse in zo’n project?

Ontdek de eindeloze mogelijkheden die we te bieden hebben. Samen creëren we de ideale omgeving voor jouw succes.

* Dit veld is verplicht.
Laat je inspireren

Bekijk onze andere cases

Danerolles

Een ontbijtje op bed, heerlijke brunch of gewoon een verwenmoment! Met Danerolles beleef je fijne momenten!

DekaTuin

Natuurliefhebbers en tuiniers vinden bij Deka Tuin alles voor hun tuin. Neem een kijkje op de webshop!

Flexpedia

Helpt mensen aan een toffe job en bieden ondernemers extra handen, HR services en backoffice software om te shinen.

WO Lease veranderd naar Brandmates!

In de afgelopen jaren zijn we gegroeid van 2 naar 4 toppers. Zijn wij enorm gegroeid door de overname van Kwee IT & 123webidee en natuurlijk door de uitbreiding van onze diensten. We doen nu niet alleen maar even een website bouwen, maar veel meer! Het ontwikkelen van websites en webshops geheel met een eigen design, het opmaken van folders, brochures en het leveren van klein en groot drukwerk. Maar ook het leveren van Signing denk aan auto’s, kantoorpanden etc. Daarbij is hier laatst een nieuwe dienst bijgekomen namelijk Linkdbuilding.

De grenzen van WO Lease zijn daarmee bereikt. Om eerlijk te zijn: “De leasemaatschappij was er klaar mee”

Daarom hebben wij besloten om verder te gaan onder de nieuwe naam; Brandmates. Jouw maten voor creatieve werkzaamheden rondom jouw brand.

Tot snel
Team Brandmates
Dylan, Bart, Elaine & Esmae