Case

Koestert

Om te koesteren

Momenten bewaren en mijlpalen vieren om te herinneren en te koesteren. Groot of klein, het is allemaal de moeite waard! Van invulboeken en bewaarbundels tot aan groeimeters en geboorteborden, bij Koestert vind je producten die in het teken staan van herinneringen koesteren en mijlpalen vieren van grote en kleine momenten. Zoals bijvoorbeeld je trouwdag, de geboorte van je baby, het eerste lachje en de groei van je kind. Producten met liefde ontworpen om als cadeau te geven, aan een ander of aan jezelf.

Om te koesteren, te vieren, te verwonderen, te bewonderen, te herinneren, en te bewaren

Webshop

Koestert had de wens voor een nieuwe webshop met een eigen design en extra functionaliteiten die erin gebouwd moesten worden! Wij hebben dit verwerkt in de vernieuwde shop van koestert.nl. Een super snelle webshop met een pagespeed van 95+, met honderden producten en bij elk product extra keuzeopties.

Bedrijf

Geleverde diensten

Interesse in zo’n project?

Ontdek de eindeloze mogelijkheden die we te bieden hebben. Samen creëren we de ideale omgeving voor jouw succes.

* Dit veld is verplicht.
Laat je inspireren

Bekijk onze andere cases

Danerolles

Een ontbijtje op bed, heerlijke brunch of gewoon een verwenmoment! Met Danerolles beleef je fijne momenten!

DekaTuin

Natuurliefhebbers en tuiniers vinden bij Deka Tuin alles voor hun tuin. Neem een kijkje op de webshop!

Flexpedia

Helpt mensen aan een toffe job en bieden ondernemers extra handen, HR services en backoffice software om te shinen.

WO Lease veranderd naar Brandmates!

In de afgelopen jaren zijn we gegroeid van 2 naar 4 toppers. Zijn wij enorm gegroeid door de overname van Kwee IT & 123webidee en natuurlijk door de uitbreiding van onze diensten. We doen nu niet alleen maar even een website bouwen, maar veel meer! Het ontwikkelen van websites en webshops geheel met een eigen design, het opmaken van folders, brochures en het leveren van klein en groot drukwerk. Maar ook het leveren van Signing denk aan auto’s, kantoorpanden etc. Daarbij is hier laatst een nieuwe dienst bijgekomen namelijk Linkdbuilding.

De grenzen van WO Lease zijn daarmee bereikt. Om eerlijk te zijn: “De leasemaatschappij was er klaar mee”

Daarom hebben wij besloten om verder te gaan onder de nieuwe naam; Brandmates. Jouw maten voor creatieve werkzaamheden rondom jouw brand.

Tot snel
Team Brandmates
Dylan, Bart, Elaine & Esmae