WEBSITE
ONTWIKKELING

Wij werken al jaren samen met Parcompare en zei kwamen met een nieuw concept Mobian daarom hebben wij samen met hun een website ontwikkeld met de feeling “Duidelijkheid met zo min mogelijk tekst” Met geavanceerde technologie en met de samenwerking van ons eigen concept 123livephoto.nl hebben wij animaties gemaakt en is er een gruwelijke website ontwikkeld wat je nog bijna nergens ziet!

Benieuwd naar de volledige website?

 

HUISTIJL
ONTWIKKELING

De juiste vormgever zal de identiteit van jouw bedrijf én de boodschap succesvol uitzenden en jou een trots gevoel geven. Door samen te werken met Mobian hebben wij ontwerpen gecreëerd die helemaal bij hun huisstijl paste en ook meteen uitstraalde we ze zijn en wat ze doen.

-Visitekaartjes
-Briefpapier
-Huisstijlboek
– Roll-up banners
– Livephoto’s

ROLL-UP BANNERS

Een roll up banner behoort tot de basis van je beursmateriaal en is uiterst eenvoudig in gebruik. Voor Mobian was dit ideaal voor de beurzen waar hun staan en zodoende hebben wij verschillende banners mogen ontwikkelen tot het perfecte plaatje er tussen uitkwam.

Rol de banner simpelweg uit het systeem en je hebt direct een grote display voor je beursstand. Roll up banners zijn ook ideaal voor de entree van je kantoor of winkel.

BEKIJK ONZE ANDERE CASES