reis veilig en snel

Mobian Regelt Alles!

Zowel via hun website als app, maakt het super makkelijk om jouw auto te parkeren en makkelijk over te stappen op een ander vervoersmiddel. En wij hebben geholpen met het maken van mooie parkeerpaalontwerpen. Ook hebben we opvallende Google HTML Banners gemaakt voor advertenties, een handige Parkeerwijzer voor het F1-evenement in Zandvoort en professionele Roll-up Banners. We zijn trots op ons designwerk en hoe het de Mobian-ervaring mooier en handiger maakt.

Design & plaatsing

Parkeerpaal

We zijn trots om deze parkeerpaal te presenteren, speciaal ontworpen in de stijl van Mobian. We hebben niet alleen het ontwerp verzorgd, maar ook geholpen bij de plaatsing. Dit project is een design waar we blij mee zijn.

F1 in Zandvoort

Parkeerwijzer

We zijn blij om onze parkeerwijzer voor de Formule 1 te introduceren. Met deze handige wijzer kun je gemakkelijk zien waar je kunt parkeren tijdens de drukte van de Formule 1-races. Het maakt het vinden van een parkeerplek een stuk eenvoudiger. Hoe handig is dat?

advertising in google

Google banners

Onze Google-banners zijn ontworpen om mensen bewust te maken van Mobian terwijl ze surfen op Google. Dit helpt Mobian om meer gebruikers aan te trekken. Het is een eenvoudige manier om de bekendheid van hun merk te vergroten.

drukwerk voor mobian

Roll-up banner

Deze banner is extreem eenvoudig te plaatsen en snel op te zetten, en je kunt hem gemakkelijk overal mee naartoe nemen. Dankzij de aantrekkelijke graphics trekt het de aandacht en wekt het nieuwsgierigheid bij mensen over Mobian.

Bedrijf

Geleverde diensten

Interesse in zo’n project?

Ontdek de eindeloze mogelijkheden die we te bieden hebben. Samen creëren we de ideale omgeving voor jouw succes.

* Dit veld is verplicht.
Laat je inspireren

Bekijk onze andere cases

Danerolles

Een ontbijtje op bed, heerlijke brunch of gewoon een verwenmoment! Met Danerolles beleef je fijne momenten!

DekaTuin

Natuurliefhebbers en tuiniers vinden bij Deka Tuin alles voor hun tuin. Neem een kijkje op de webshop!

Flexpedia

Helpt mensen aan een toffe job en bieden ondernemers extra handen, HR services en backoffice software om te shinen.

zoek de juiste afvalstroom

WO Lease veranderd naar Brandmates!

In de afgelopen jaren zijn we gegroeid van 2 naar 4 toppers. Zijn wij enorm gegroeid door de overname van Kwee IT & 123webidee en natuurlijk door de uitbreiding van onze diensten. We doen nu niet alleen maar even een website bouwen, maar veel meer! Het ontwikkelen van websites en webshops geheel met een eigen design, het opmaken van folders, brochures en het leveren van klein en groot drukwerk. Maar ook het leveren van Signing denk aan auto’s, kantoorpanden etc. Daarbij is hier laatst een nieuwe dienst bijgekomen namelijk Linkdbuilding.

De grenzen van WO Lease zijn daarmee bereikt. Om eerlijk te zijn: “De leasemaatschappij was er klaar mee”

Daarom hebben wij besloten om verder te gaan onder de nieuwe naam; Brandmates. Jouw maten voor creatieve werkzaamheden rondom jouw brand.

Tot snel
Team Brandmates
Dylan, Bart, Elaine & Esmae