All about the brand

Para Mi is hét Nederlandse broekenmerk. Bij Para Mi geloven ze dat specialisme leidt tot perfectie. Daarom maken ze sinds de oprichting in 2011 niets anders dan damesbroeken. De broeken van Para Mi hebben de juiste prijs-kwaliteitverhouding en zijn altijd herkenbaar aan hun pasvormen. Deze pasvormen zijn de specialiteit van Para Mi: voor ieder type vrouw, en voor ieder silhouet hebben ze de perfect passende broek.

WO Lease supports

Wij mogen al een paar jaar onderdeel zijn van het team bij Para Mi. Zo hebben wij verschillende magazines, lookbooks, folders, visuals & beurswanden opgemaakt. Maar hebben wij ook een Shopify webshop ontwikkeld met een koppeling naar hun ERP systeem. Zo loopt de voorraad altijd synchroon en kan alles direct ingepakt worden in het magazijn.

Lookbook Fall/Winter 2021-2

Designs & Drukwerk

Je producten goed laten zien! Dat is wat Para Mi doet met verschillende lookbooks, magazines en visuals zo laat je zien wat je verkoopt en stimuleer je meer verkoop. WO Lease heeft verschillende uitingen vormgegeven en verzorgd. Denk hierbij aan eigen gemaakte tassen, bestickering, magazines, folders, vlaggen etc.

Modefabriek

Beurswanden

Pak het groots aan dat heeft Para Mi gedaan bij de Modebeurs! Wij hebben het design verzorgd voor de beurswanden. Opdracht “Maak het spannend & uitdagend in de stijl van Para Mi”. Als wij het zelf mogen zeggen dat is goed gelukt en blij met het resultaat.

Webshop

Para Mi was op zoek naar een webshop die gekoppeld kon worden aan hun ERP systeem waarbij B2C/B2B gescheiden zouden zijn en waarbij alle voorraad synchroon zou lopen. Zo zijn wij uitgekomen bij Shopify. Daarbij hebben wij de gehele shop gebouwd met alle wensen en koppelingen die je maar kunt bedenken van winkelzoeker, retourneren via het ERP systeem tot aan een uitgebreid zoekfilter.

Daily Denim, It’s the Fit

Klein maar fijn zeggen we dan! Para Mi was op zoek naar een landingspagina voor hun nieuwe brand “Daily Denim”. Hier hebben we een pagina opgemaakt met Animated gifjes die in 1 oogopslag het brand laten zien.

Bedrijf

Geleverde diensten

Interesse in zo’n project?

* Dit veld is verplicht.
Laat je inspireren

Bekijk onze andere cases

Bibliotheek IJmond Noord

Op zoek naar een goed boek? Word lid en geniet van de boeken, e-books, dvd’s, cd’s, tijdschriften & activiteiten.

Flexpedia

Helpt mensen aan een toffe job en bieden ondernemers extra handen, HR services en backoffice software om te shinen.

Rick's Fruit

Bezorgt fruit op elk gewenst moment en door heel Noord-Holland. Fruit op het werk is ideaal voor een gezond bedrijf met gezonde werknemers!