All about the brand

Para Mi is hét Nederlandse broekenmerk. Bij Para Mi geloven ze dat specialisme leidt tot perfectie. Daarom maken ze sinds de oprichting in 2011 niets anders dan damesbroeken. De broeken van Para Mi hebben de juiste prijs-kwaliteitverhouding en zijn altijd herkenbaar aan hun pasvormen. Deze pasvormen zijn de specialiteit van Para Mi: voor ieder type vrouw, en voor ieder silhouet hebben ze de perfect passende broek.

WO Lease supports

Wij mogen al een paar jaar onderdeel zijn van het team bij Para Mi. Zo hebben wij verschillende magazines, lookbooks, folders, visuals & beurswanden opgemaakt. Maar hebben wij ook een Shopify webshop ontwikkeld met een koppeling naar hun ERP systeem. Zo loopt de voorraad altijd synchroon en kan alles direct ingepakt worden in het magazijn.

Lookbook Fall/Winter 2021-2

Designs & Drukwerk

Je producten goed laten zien! Dat is wat Para Mi doet met verschillende lookbooks, magazines en visuals zo laat je zien wat je verkoopt en stimuleer je meer verkoop. WO Lease heeft verschillende uitingen vormgegeven en verzorgd. Denk hierbij aan eigen gemaakte tassen, bestickering, magazines, folders, vlaggen etc.

Modefabriek

Beurswanden

Pak het groots aan dat heeft Para Mi gedaan bij de Modebeurs! Wij hebben het design verzorgd voor de beurswanden. Opdracht “Maak het spannend & uitdagend in de stijl van Para Mi”. Als wij het zelf mogen zeggen dat is goed gelukt en blij met het resultaat.

Webshop

Para Mi was op zoek naar een webshop die gekoppeld kon worden aan hun ERP systeem waarbij B2C/B2B gescheiden zouden zijn en waarbij alle voorraad synchroon zou lopen. Zo zijn wij uitgekomen bij Shopify. Daarbij hebben wij de gehele shop gebouwd met alle wensen en koppelingen die je maar kunt bedenken van winkelzoeker, retourneren via het ERP systeem tot aan een uitgebreid zoekfilter.

Daily Denim, It’s the Fit

Klein maar fijn zeggen we dan! Para Mi was op zoek naar een landingspagina voor hun nieuwe brand “Daily Denim”. Hier hebben we een pagina opgemaakt met Animated gifjes die in 1 oogopslag het brand laten zien.

Bedrijf

Geleverde diensten

Interesse in zo’n project?

Ontdek de eindeloze mogelijkheden die we te bieden hebben. Samen creëren we de ideale omgeving voor jouw succes.

* Dit veld is verplicht.
Laat je inspireren

Bekijk onze andere cases

Para Mi

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Para Mi

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Para Mi

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

WO Lease veranderd naar Brandmates!

In de afgelopen jaren zijn we gegroeid van 2 naar 4 toppers. Zijn wij enorm gegroeid door de overname van Kwee IT & 123webidee en natuurlijk door de uitbreiding van onze diensten. We doen nu niet alleen maar even een website bouwen, maar veel meer! Het ontwikkelen van websites en webshops geheel met een eigen design, het opmaken van folders, brochures en het leveren van klein en groot drukwerk. Maar ook het leveren van Signing denk aan auto’s, kantoorpanden etc. Daarbij is hier laatst een nieuwe dienst bijgekomen namelijk Linkdbuilding.

De grenzen van WO Lease zijn daarmee bereikt. Om eerlijk te zijn: “De leasemaatschappij was er klaar mee”

Daarom hebben wij besloten om verder te gaan onder de nieuwe naam; Brandmates. Jouw maten voor creatieve werkzaamheden rondom jouw brand.

Tot snel
Team Brandmates
Dylan, Bart, Elaine & Esmae