Case

Primos Sports

Primos Sports

Branding

Buiten, binnen of een mooie combi? Het kan allemaal bij Primos Sports. Met 4 indoorbanen, 6 outdoor gravelbanen en een gezellige sportsbar kun je het gehele jaar bij Primos Sports terecht.

Primos vroeg ons om een gevoel te creëren waarbij iedereen weet “Aha daar hebben we Primos weer”. Gewoon een stukje herkenbaarheid. Zo hebben wij een huisstijl bedacht met een super vet logo! Door de nieuwe branding kan Primos zelf aan de slag met Social Media posts waarbij alles dicht bij elkaar ligt. See it for yourself!

Website

Bij een huisstijl hoort natuurlijk ook een splinternieuwe website maar duidelijke informatie met een eigen agenda, goede USP’s voor het boeken van een baan tot het afhangen voor de leden.

Zin in een potje?

Gevel

Hoe vet! Als je het park op loopt en je meteen een mega bord ziet hangen met je eigen logo erop. Het geeft meteen het gevoel van “Yes hier moet ik wezen”. WO Lease heeft alles geregeld van begin tot eind!

Bedrijf

Geleverde diensten

Interesse in zo’n project?

Ontdek de eindeloze mogelijkheden die we te bieden hebben. Samen creëren we de ideale omgeving voor jouw succes.

* Dit veld is verplicht.
Laat je inspireren

Bekijk onze andere cases

Danerolles

Een ontbijtje op bed, heerlijke brunch of gewoon een verwenmoment! Met Danerolles beleef je fijne momenten!

Flexpedia

Helpt mensen aan een toffe job en bieden ondernemers extra handen, HR services en backoffice software om te shinen.

KCA App

Met de app wordt het weggooien van klein chemisch afval een fluitje van een cent. Voer het type afval in, en de app vertelt je hoe!