De huiskamer waar je je thuis voelt en laat inspireren.

ROOM 70 is een fashion- en lifestylemerk met 3 winkels in Noord-Holland.

Geen poespas en moeilijk, maar eerlijk en betaalbaar en alles op gebied van de basisbehoefte van de vrouw. Verschillende kleding collecties door het jaar heen, cadeaus, sieraden, verzorging en living, kortom Style & Gifts.

Samen met het Room70 team wordt gezorgd voor een unieke beleving in de winkels, waar de koffie altijd klaar staat en service voorop staan.

Style & gifts

Webshop

Een toffe webshop gekoppeld aan hun winkelvoorraad/kassasysteem waarbij de order automatisch uit de printer komt om meteen door het personeel in de winkel ingepakt te kunnen worden. Zo koppel je winkel & webshop aan elkaar!

Huisstijl/Drukwerk

Tassen

Je wilt gezien worden, herkenbaarheid creëren en dat doe je door winkeltassen. Hoe mooi is het dat een tevreden klant met jouw tas naar buiten komt lopen en nog even gratis reclame voor je maakt in de winkelstraten. Daarom heeft Room70 gekozen voor een opvallend design die meteen opvalt!

Huisstijl/Drukwerk

Hangtag

Om de huisstijl nog iets meer uit te breiden en de prijsstickers/ barcodes op een mooie manier op je producten te laten zien heeft Room70 op elk product een eigen hangtag laten ontwikkelen waarbij wij geholpen hebben met de vormgegeven en het drukwerk verzorgd.

Huisstijl/Drukwerk

Vloeipapier

Vloeipapier wordt gebruikt bij het opvullen van geschenken / kledingdozen of het verpakken van luxe cadeaus. WO Lease heeft het vloeipapier vormgegeven en het drukwerk verzorgd.

Bedrijf

Geleverde diensten

Interesse in zo’n project?

Ontdek de eindeloze mogelijkheden die we te bieden hebben. Samen creëren we de ideale omgeving voor jouw succes.

* Dit veld is verplicht.
Laat je inspireren

Bekijk onze andere cases

Danerolles

Een ontbijtje op bed, heerlijke brunch of gewoon een verwenmoment! Met Danerolles beleef je fijne momenten!

DekaTuin

Natuurliefhebbers en tuiniers vinden bij Deka Tuin alles voor hun tuin. Neem een kijkje op de webshop!

Flexpedia

Helpt mensen aan een toffe job en bieden ondernemers extra handen, HR services en backoffice software om te shinen.

WO Lease veranderd naar Brandmates!

In de afgelopen jaren zijn we gegroeid van 2 naar 4 toppers. Zijn wij enorm gegroeid door de overname van Kwee IT & 123webidee en natuurlijk door de uitbreiding van onze diensten. We doen nu niet alleen maar even een website bouwen, maar veel meer! Het ontwikkelen van websites en webshops geheel met een eigen design, het opmaken van folders, brochures en het leveren van klein en groot drukwerk. Maar ook het leveren van Signing denk aan auto’s, kantoorpanden etc. Daarbij is hier laatst een nieuwe dienst bijgekomen namelijk Linkdbuilding.

De grenzen van WO Lease zijn daarmee bereikt. Om eerlijk te zijn: “De leasemaatschappij was er klaar mee”

Daarom hebben wij besloten om verder te gaan onder de nieuwe naam; Brandmates. Jouw maten voor creatieve werkzaamheden rondom jouw brand.

Tot snel
Team Brandmates
Dylan, Bart, Elaine & Esmae