Case

Bibliotheek IJmond Noord

Van website tot interieur. WO Lease fixed het

Vernieuwde bibliotheek

De Bibliotheek in IJmond Noord is geheel gerenoveerd van vloer tot plafond. En daar mochten wij onze creativiteit in los laten gaan. Van het ontwerp van een tas, prachtige visuals aan de muur tot een plattegrond om alle boekenwurmen wegwijs te maken in de bibliotheek.

Visuals voor de bibliotheek
Schetsen voor de bibliotheek
Van a tot z

Van schets naar ontwerp

Om beter beeld te krijgen van de ruimtes zijn er eerst schetsen gemaakt in een 3D-tekenprogramma. Zo kon er beter bepaald worden op welke hoogte de visuals goed zichtbaar zijn en welk formaat daar het beste bij past. Aan de hand hiervan ontstond er een duidelijk beeld van de benodigde visuals en zijn wij aan de slag gegaan met het ontwerpen.

Van a tot z

Ontwerpen komen tot leven

Naast het ontwerp, mochten wij ook het drukwerk en de plaatsing van de visuals verzorgen. Een week lang is er hard gewerkt om de visuals op de juiste manier geplaatst te krijgen. Het resultaat is super, wij zijn trots. Ben je benieuwd naar het resultaat? Bekijk hieronder de aftermovie.

WO lease aan het werk bij de Bibliotheek

Jaarverslag 2021 (Website)

Gewoon een keer geen saai PDF bestand om de jaarcijfers te laten zien maar een keer een echt interactief verslag waar je gewoon blij van wordt! En dat geheel in een website in de huisstijl van de Bibliotheek.

Bedrijf

Geleverde diensten

Interesse in zo’n project?

Ontdek de eindeloze mogelijkheden die we te bieden hebben. Samen creëren we de ideale omgeving voor jouw succes.

* Dit veld is verplicht.
Laat je inspireren

Bekijk onze andere cases

Flexpedia

Helpt mensen aan een toffe job en bieden ondernemers extra handen, HR services en backoffice software om te shinen.

KCA App

Met de app wordt het weggooien van klein chemisch afval een fluitje van een cent. Voer het type afval in, en de app vertelt je hoe!