Case

Bibliotheek IJmond Noord

Van website tot interieur. WO Lease fixed het

Vernieuwde bibliotheek

De Bibliotheek in IJmond Noord is geheel gerenoveerd van vloer tot plafond. En daar mochten wij onze creativiteit in los laten gaan. Van het ontwerp van een tas, prachtige visuals aan de muur tot een plattegrond om alle boekenwurmen wegwijs te maken in de bibliotheek.

Visuals voor de bibliotheek
Schetsen voor de bibliotheek
Van a tot z

Van schets naar ontwerp

Om beter beeld te krijgen van de ruimtes zijn er eerst schetsen gemaakt in een 3D-tekenprogramma. Zo kon er beter bepaald worden op welke hoogte de visuals goed zichtbaar zijn en welk formaat daar het beste bij past. Aan de hand hiervan ontstond er een duidelijk beeld van de benodigde visuals en zijn wij aan de slag gegaan met het ontwerpen.

Van a tot z

Ontwerpen komen tot leven

Naast het ontwerp, mochten wij ook het drukwerk en de plaatsing van de visuals verzorgen. Een week lang is er hard gewerkt om de visuals op de juiste manier geplaatst te krijgen. Het resultaat is super, wij zijn trots. Ben je benieuwd naar het resultaat? Bekijk hieronder de aftermovie.

WO lease aan het werk bij de Bibliotheek

Jaarverslag 2021 (Website)

Gewoon een keer geen saai PDF bestand om de jaarcijfers te laten zien maar een keer een echt interactief verslag waar je gewoon blij van wordt! En dat geheel in een website in de huisstijl van de Bibliotheek.

Bedrijf

Geleverde diensten

Interesse in zo’n project?

Ontdek de eindeloze mogelijkheden die we te bieden hebben. Samen creëren we de ideale omgeving voor jouw succes.

* Dit veld is verplicht.
Laat je inspireren

Bekijk onze andere cases

DekaTuin

Natuurliefhebbers en tuiniers vinden bij Deka Tuin alles voor hun tuin. Neem een kijkje op de webshop!

Flexpedia

Helpt mensen aan een toffe job en bieden ondernemers extra handen, HR services en backoffice software om te shinen.

Norah

Norah is dé Nederlandse winkelketen die je moet kennen voor een onweerstaanbare combinatie van trendy dameskleding en betaalbare accessoires.

WO Lease veranderd naar Brandmates!

In de afgelopen jaren zijn we gegroeid van 2 naar 4 toppers. Zijn wij enorm gegroeid door de overname van Kwee IT & 123webidee en natuurlijk door de uitbreiding van onze diensten. We doen nu niet alleen maar even een website bouwen, maar veel meer! Het ontwikkelen van websites en webshops geheel met een eigen design, het opmaken van folders, brochures en het leveren van klein en groot drukwerk. Maar ook het leveren van Signing denk aan auto’s, kantoorpanden etc. Daarbij is hier laatst een nieuwe dienst bijgekomen namelijk Linkdbuilding.

De grenzen van WO Lease zijn daarmee bereikt. Om eerlijk te zijn: “De leasemaatschappij was er klaar mee”

Daarom hebben wij besloten om verder te gaan onder de nieuwe naam; Brandmates. Jouw maten voor creatieve werkzaamheden rondom jouw brand.

Tot snel
Team Brandmates
Dylan, Bart, Elaine & Esmae